custom indicator not working and cbot automate window gone blank

jonathanauh since: 24 Aug 2022;

  08 Sep 2022, 06:46
custom indicator not working and cbot automate window gone blank

hello, 

My custom indicator suddenly not working and my cbot automate window gone blank and saying "source code is not available"

I have been re-installing ctrader several times but it didn't help. ctrader ver 4.3.12.

Anyone can help me with this?

Thank you!

PanagiotisCharalampous's avatar

PanagiotisCharalampous since: 13 Jan 2017;

  08 Sep 2022, 08:40

Hi jonathanauh,

Can you share the indicator with us?

Best Regards,

Panagiotis 

Join us on Telegram and Facebook

Head of Community Management at cTrader

jonathanauh since: 24 Aug 2022;

  08 Sep 2022, 19:42
RE:

This is the indicator i was using.

on my other laptop with ctrader v4.3.9, the custom indicator was working fine. i restarted the ctrader program and it updated to ctrader v4.3.12 automatically, and the indicator is not working, and all the cbot are not working too.

could you clarify if it is the spotware ctrader software update problem?

Thank you

PanagiotisCharalampous said:

Hi jonathanauh,

Can you share the indicator with us?

Best Regards,

Panagiotis 

Join us on Telegram and Facebook

PanagiotisCharalampous's avatar

PanagiotisCharalampous since: 13 Jan 2017;

  12 Sep 2022, 09:13

Hi jonathanauh,

You need to provide more specific information about the problem. I just tried the indicator and it works fine

Best Regards,

Panagiotis 

Join us on Telegram and Facebook

Head of Community Management at cTrader